Blokker waterkokers

Met de Blokker waterkoker zit je helemaal goed als je op zoek bent naar een betaalbare waterkoker. Voor ieders budget verkopen ze waterkokers. Ze hebben zo’n 10 waterkokers in hun assortiment in diverse designs en wij zetten de Blokker waterkokers op een rij.

Laatste update: december 2022

Een waterkoker is onmisbaar in je keuken. Of je nu thee wil drinken, oploskoffie, warme chocolademelk of soep wil maken, je hebt simpelweg een waterkoker nodig. Blokker is een winkel waar je bij uitstek terecht kunt voor een waterkoker. Al voor een leuk prijsje kun je goedkope waterkokers bij Blokker kopen.

Blokker waterkokers

De beste Blokker waterkoker

Hieronder vind je de beste Blokker waterkoker. De waterkokers zijn geselecteerd aan de hand van hoeveel ze verkocht zijn. Bovenaan vind je de best verkochte Blokker waterkoker. 

Best verkochte Blokker waterkoker

De BL-10109 is een waterkoker in retrostijl, met een inhoud van 1,7 liter. De waterkoker is beschikbaar in het antraciet en in het wit (BL-10108).

 

De BL-10202 is een basic waterkoker van RVS, met een inhoud van 1,7 liter. De BL-10202 waterkoker heeft een tijdloos ontwerp en is voorzien van roestvrij staal. Ook bevat de waterkoker een handige kalkfilter, waardoor je altijd helder water schenkt.

De BL-10001 waterkoker is gemaakt van glas, met een inhoud van 1,7 liter. Met de BL-10001 waterkoker is water koken een feestje! Het apparaat heeft namelijk led-verlichting en zodra de waterkoker aanstaat, brandt het blauwe licht. 

 BL-10201, waterkoker van RVS, met een inhoud van 1,2 liter. De waterkoker staat mooi strak op je aanrecht en doet wat hij moet doen: water koken. 

De BL-10110 is een fijne budgetproof waterkoker, met een inhoud van 1 liter. De waterkoker doet precies wat hij moet doen: het koken van het water. 

Blokker waterkoker glas

Ben je op zoek naar een glazen waterkoker? Bij Blokker vind je twee mooie exemplaren: de BL-10001 en de BL-10002. De BL-10001 is een budgetproof waterkoker en de BL-10002 is net iets luxer. De BL-10001 kent één temperatuur. De BL-10002 is een waterkoker met temperatuurregeling, in te stellen van 50 graden tot 100 graden. 

 

De BL-10001 is een snoerloze waterkoker en is voorzien van blauwe led verlichting als hij aan staat. Ook heeft de glazen waterkoker een anti-kalkfilter en waterniveau indicatie. Het verwarmingselement is afgeschermd, en daardoor is deze beschermd tegen kalkaanslag. Zo gaat je waterkoker nog langer mee!

 

Blokker waterkoker kopen

Wil je graag een goedkopere waterkoker kopen en weet je niet zo goed welke waterkoker goed is? Met de Blokker waterkokers zit je altijd goed. Je kunt de waterkoker in de winkel kopen of via hun webshop bestellen. Wanneer je via hun webshop een bestelling plaatst, hoef je vanaf €25 geen verzendkosten te betalen. Houd daar rekening mee als je van plan bent een goedkopere waterkoker te bestellen, die kan je namelijk beter afhalen in de winkel.

Blokker Eigen Merk

Blokker heeft, behalve merken als Tefal, Philips, Bosch en Aigostar, ook eigen merk waterkokers in hun assortiment. Het Blokker Eigen Merk heeft drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Het Blokker merk kom je binnen alle afdelingen tegen, ook bij waterkokers dus. Voor ieders smaak zit er wel iets bij, of je nu op zoek bent naar een kleine, simpele waterkoker of een retro eyecatcher waterkoker!

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2022 Welke waterkoker kopen