Goedkope waterkokers onder de 20 euro

Ben je op zoek naar een waterkoker, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Geen probleem! Er zijn genoeg goedkope waterkokers op de markt. Wij vertellen je meer over de goedkope waterkoker en hebben een lijstje van waterkokers onder de 20 euro.

Laatste update: februari 2023

Goedkope waterkokers

1. Blokker waterkoker

Een goedkopere waterkoker kun je niet vinden! Deze waterkoker van Blokker is zwart, lekker tijdloos. De inhoud van de waterkoker is 1 liter, ideaal als je alleen bent of niet zo vaak thee drinkt. De waterkoker wordt automatisch uitgeschakeld als het water is gekookt en de waterkoker beschikt over een droogkookbeveiliging. Deze waterkoker is ook beschikbaar in 1,7 liter.

2. Tristar waterkokers

Ben je alleen of drink je niet zo vaak thee en wil je niet te veel geld uitgeven aan een waterkoker? Dan zit je bij een waterkoker van Tristar wel goed. De waterkokers van Tristar zijn gemaakt van kunststof en doen alles wat je van een waterkoker verwacht, namelijk: water koken! Ook kookt het water lekker snel, omdat het vaak kleine waterkokers zijn.

3. Aigostar waterkokers

Ook het merk Aigostar heeft een segment met goedkope waterkokers. Je hebt de keuze uit kleine waterkokers van 1 liter, waar je 2 tot 3 kopjes mee kunt zetten. Handig als je alleen woont! Bovendien hebben de waterkokers van Aigostar ook een droogkookbeveiliging en automatische uitschakeling bij oververhitting. Daardoor is deze waterkoker niet alleen een compacte en betaalbare waterkoker, maar ook een hele veilige keuze voor jouw keuken.

4. Bestron waterkokers

Deze waterkokers brengen je water binnen no time aan de kook! De waterkokers hebben een inhoud van 1,7 liter, daar kun je heel wat kopjes thee mee zetten. De waterkoker heeft een droogkookbeveiliging, automatische kookstop en een handige waterniveau-aanduiding. 

5. Hema waterkoker

Voor een prikkie koop je deze snoerloze waterkoker bij de Hema! De waterkoker is veilig: het apparaat gaat vanzelf uit als er geen water in zit of als je hem optilt. De inhoud is 1,7 liter, handig als je vaak thee drinkt of als je met meerdere mensen in huis woont.

6. Princess waterkoker

De Princess 236017 Waterkoker heeft een inhoud van 1.7 liter en kunststof behuizing. Deze Princess waterkoker is voorzien van een verborgen verwarmingselement met een vermogen van 2.200 watt. Doordat de Princess waterkoker afneembaar is van zijn basis, is de waterkoker 360 graden draaibaar. Het afnemen en terugplaatsen van de waterkoker wordt hierdoor makkelijker en gebruiksvriendelijk voor zowel links- als rechtshandigen.

7. Eden waterkoker

Op zoek naar een waterkoker die doet wat hij moet doen? Dan ben je bij Eden aan het juiste adres. Deze waterkokers koken water. Niets meer, niets minder. En dat voor een goedkope prijs. 

Betaalbare waterkokers

Waterkokers zijn er in allerlei maten, soorten en prijzen. Je kunt al een waterkoker kopen vanaf een paar euro, maar je kunt er ook een paar honderd euro aan uitgeven. Ben je student, of wil je niet zoveel geld uitgeven aan een waterkoker? Er zijn genoeg goedkope én goede waterkokers te vinden. Goedkope waterkokers koop je makkelijk online bij budgetwinkels zoals Hema en Lidl, maar bij winkels zoals Bol.com, Expert, Coolblue, Mediamarkt vind je ook de beste deals voor goedkope waterkokers.

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2023 Welke waterkoker kopen