KitchenAid waterkokers

Kitchenaid is een merk dat meerdere soorten apparaten aanbiedt. Van keukenmachines tot foodprocessors: ze hebben een breed assortiment aan producten. KitchenAid waterkokers hebben een uniek design. We lichten ze hieronder uit. 
KitchenAid waterkokers

Alle KitchenAid waterkokers op een rij

KitchenAid heeft een aantal waterkokers in het assortiment in verschillende kleuren. Zo heb je voor iedere keuken een bijpassende kleur!

KitchenAid Design 5KEK1565

Met deze waterkoker haal je een heuse design waterkoker in huis! Deze waterkoker heeft een dubbele wand die de warmte binnenhoudt, terwijl de buitenkant koel is. Met een inhoud van 1,5 liter en 2400 Watt is het water in een mum van tijd gekookt. De waterkoker heeft een binnenkant van RVS Dit betekent dat  dat er geen plastic in de waterkoker zit en dat dit dus een BPA-vrije waterkoker is. 

 

 

 

KitchenAid 5KEK1222

De 5KEK1222 waterkoker heeft een retro design en lijkt op een fluitketel. Hierdoor haal je een ouderwetse lookin je keuken. Met een inhoud van 1,25 liter heb je genoeg water voor een paar koppen thee. De waterkoker heeft één stand en dat betekent dat hij doet wat hij moet doen: water koken op 100 graden. Ben je op zoek naar een simpele maar toch stijlvolle waterkoker? Dan is deze waterkoker wat voor jou!

 

 

 

KitchenAid 5KEK1722

Stijlvol, klassiek en handig uitgerust met temperatuurregeling: deze waterkoker doet wat hij moet doen en staat meteen mooi in je keuken. Je kunt de waterkoker instellen op een gewenste temperatuur van 50 graden tot 100 graden. De waterkoker heeft een digitaal display, wat hem net even wat anders maakt dan andere waterkokers.

 

 

 

KitchenAid Artisan 5KEK1032

Deze waterkoker ziet er net even wat anders uit dan de andere waterkokers die KitchenAid aanbiedt! Hij heeft een zwanenhals en is hierdoor handig te gebruiken voor koffieliefhebbers. Met name de slow coffee liefhebber kan gerust zijn hart ophalen: met deze precisiewaterkoker kun je zelf de schenkstroom regelen. Ook handig: de waterkoker is in te stellen in een temperatuur van 60 graden tot 100 graden.

 

 

 

KitchenAid Artisan 5KEK1522

Met deze waterkoker zet je 1,5 liter thee en kun je de temperatuur regelen van 50 graden tot 100 graden. Zo kun je de beste thee, koffie of chocolademelk maken. Met de retro uitstraling is dit een prachtige waterkoker op je aanrecht. Ook een pluspunt: de waterkoker heeft een dubbele wand en daardoor wordt het water langer heet gehouden, maakt het minder lawaai en voelt de waterkoker koeler aan.

 

 

KitchenAid waterkoker kopen

Twijfel je nog welke waterkoker je nodig hebt? Kijk dan vooral naar de eisen waar je waterkoker aan moet voldoen. Wil je een waterkoker met temperatuurregeling? Of kies je liever een waterkoker die een specifieke kleur heeft, zodat het matcht bij je andere keukenitems? De KitchenAid waterkokers zijn uniek door de opvallende kleuren en het retro design. Ook staat dit merk bekend om de hoge kwaliteit. Je kunt dan ook wel stellen dat je altijd goed zit als je kiest voor een KitchenAid waterkoker.

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2022 Welke waterkoker kopen