Kleine waterkoker kopen

Heb je niet veel ruimte in huis of wordt de waterkoker maar door één iemand gebruikt en wil je daarom een kleine waterkoker? Wij hebben de beste kleine waterkokers op een rij gezet. De waterkokers zijn nauwkeurig geselecteerd aan de hand van reviews van klanten een prijs-kwaliteitverhouding. 

Als je regelmatig water kookt, maar in kleine hoeveelheden, dan kan het handig zijn om te kijken naar een kleine waterkoker in plaats van een grote waterkoker. Als je bijvoorbeeld maar één kopje thee nodig hebt, dan is het onnodig om een hele grote kan te gebruiken. Ook kost het minder energie als je je waterkoker vult voor maar één kopje.

kleine waterkoker

Voordelen kleine waterkoker

Als je op zoek bent naar een kleine waterkoker dan heb je verschillende varianten beschikbaar: van 0,5 liter tot 1 liter. Je kunt de waterkokers meenemen als je op vakantie gaat. Ook kun je overwegen om een reiswaterkoker te kopen. Let er dan wel op dat het iets langer duurt tot het water gekookt is, omdat de reiswaterkoker minder wattage heeft dan een normale waterkoker. De kleine waterkokers zijn ook beschikbaar in diverse materialen: voor ieder wat wils. 

Wat is de beste kleine waterkoker van 2023?

In totaal hebben wij vijf waterkokers geselecteerd op basis van verschillende factoren: we hebben gekeken naar de inhoud van de waterkoker, het aantal wattage van de waterkoker maar we hebben ook gelet op de prijs/kwaliteitverhouding en reviews van klanten.

1. Mesko MS 1249

De Mesko MS1249 is een energiezuinige waterkoker die klein is. Door het kleine formaat is de waterkoker handig om mee te nemen op reis of in de keuken te hebben staan als je weinig ruimte hebt. De waterkoker kan minimaal 0,2 liter water koken en heeft een maximum capaciteit van 600 ml. 

2. Inventum HW508

Met 0,8 liter inhoud en 1100 watt is de Inventum HW508 een handige waterkoker om mee te nemen naar de camping of in een kleine keuken te gebruiken. De waterkoker heeft een droogkookbeveiliging en automatische uitschakeling.

3. ProfiCook WKS 1106

De ProfiCook WKS 1106 heeft 1 liter inhoud en 2200 watt. Met de luxe RVS behuizing staat deze waterkoker op je aanrecht te shinen. Ook heeft de waterkoker een oververhittingsbeveiliging. 


4. Tefal BI8125

De Tefal BI8125 is een handige mini waterkoker die in ieder huishouden past! Deze waterkoker neemt bijna geen ruimte in beslag en is ideaal voor een klein huishouden of als reiswaterkoker. Met 0,8 liter inhoud zet je een aantal koppen thee en door de handige droogkookbeveiliging zorgt de waterkoker voor de nodige bescherming.


5. Russell Hobbs Compact Home 24190-70

De Russell Hobbs 24190-70 is niet alleen een kleine waterkoker, maar ook nog eens een hele mooie waterkoker. De RVS behuizing ziet er chic  uit. Ook heel handig: Russell Hobbs heeft een hele lijn gemaakt rondom Compact Home, voor ieder (klein) huis wat wils. Zo bespaar je een hoop ruimte in je huis maar heb je toch stijlvolle apparatuur.


De kleinste waterkoker: Navaris waterkoker

De Navaris waterkoker voor op reis is met 0,5 liter inhoud een van de kleinste waterkokers op de markt. Je kunt hem overal gebruiken: als reiswaterkoker, thuis in de keuken of op de camping.


Waarom een kleine waterkoker?

Heb je weinig ruimte in huis? Kleine waterkokers passen echt op ieder aanrecht. Door een kleine waterkoker aan te schaffen, bespaar je een hoop ruimte én bespaar je op energie. Toch kun je blijven genieten van een kop thee, koffie, soep of warme chocolademelk en kun je de waterkoker gebruiken in de keuken, bijvoorbeeld als je water moet koken voor pasta of rijst. Je kunt kiezen voor een normale waterkoker, maar ook voor een waterkoker met theefilter ingebouwd of met een temperatuurregeling.

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2023 Welke waterkoker kopen

Verkrijgbaar bij

bol.com
blokker.nl (€19,95)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€29,95)
blokker.nl (€32,95)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€42,95)
blokker.nl (€42,99)
expert.nl (€42,95)
coolblue.nl (€42,99)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€55,00)
coolblue.nl (€53,99)