Philips waterkokers

Philips waterkokers zijn betrouwbaar en zijn er in allerlei maten en kleuren. Ben je op zoek naar een standaard, zwarte waterkoker? Of juist een waterkoker van RVS? Of een witte waterkoker? Bij Philips hebben ze een ruim aanbod waterkokers voor een fijne prijs. Een waterkoker is onmisbaar in je keuken. Of je nu water wil koken voor thee, koffie, soep, chocolademelk of voor tijdens het koken. Een waterkoker van Philips is een goede en veilige koop! De prijs-kwaliteitverhouding is goed: de waterkokers van Philips zijn goed betaalbaar en de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt is goed. Een goede investering dus!
Philips waterkokers

De beste Philips waterkokers

Op zoek naar een waterkoker van Philips? Wij zetten de beste Philips waterkokers voor je op een rij. Dit is een selectie gemaakt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen zijn altijd up-to-date. Als er een waterkoker afgeprijsd is en dus goedkoper is geworden, zie je dit ook verschijnen.

Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker

De Philips HD9350/90 waterkoker met een inhoud van 1,7 liter is gemaakt van robuust roestvrijstaal, waardoor je verzekerd bent van een langdurig en betrouwbaar gebruik. Het waterniveau is eenvoudig af te lezen met een indicator onder de handgreep. De waterkoker is duurzaam: hij heeft een roestvrijstalen behuizing voor een lange levensduur. 

Let op: Deze waterkoker beschikt niet over een cool touch buitenkant, hierdoor kan hij aan de buitenkant iets warm aanvoelen.

 

 

 

Philips Avance HD9359/90 - Waterkoker met temperatuurregeling

Deze waterkoker kwam in 2019 als best uit de test door Kieskeurig! Deze waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter. Met de snelkeuzeknoppen op de voet van deze elegante waterkoker kies je moeiteloos de juiste temperatuur. Handig voor babyvoeding, of als je bijvoorbeeld groene thee wil drinken. Daarvoor hoeft het water geen 100 graden te zijn! De warmhoudfunctie houdt het water op de ingestelde temperatuur. De behuizing is volledig roestvrijstalen, dat betekent een lange levensduur. Een duurzame keuze dus.
Let op: de waterkoker is niet thermisch geïsoleerd waardoor de buitenkant ook warm wordt bij het koken van water.

 

 

 

Philips HD9352/70 - Waterkoker - Titanium

De Philips HD9352/70 waterkoker is gemaakt van voedselveilig volledig roestvrij staal, waardoor je verzekerd bent van een langdurig en betrouwbaar gebruik. Deze waterkoker met een inhoud van 1,7 liter is makkelijk schoon te maken en heeft een makkelijk afleesbare waterniveau-indicator.

Philips Series 3000 HD9318/00 - Waterkoker – Wit

Op zoek naar een simple, witte waterkoker? Dan is deze iets voor jou. Met een inhoud van 1,7 liter is dit een perfecte waterkoker voor een groot huishouden. Je kunt aflezen hoeveel water erin zit en hoeveel kopjes je daarmee kunt vullen. Hierdoor kan energie en water worden bespaard, wat bijdraagt aan een beter milieu.

 

 

 

Philips Daily Collection HD4646/70 – Waterkoker

Met de Philips HD4646/70 waterkoker, met een inhoud van 1,5 liter, kook je water snel en eenvoudig. Een waterkoker die water in een paar seconden aan de kook brengt en ook nog eens gemakkelijk is schoon te maken? Het platte verwarmingselement van deze waterkoker maakt het mogelijk. Het afspoelbare antikalkfilter zorgt voor schoner water en dus schonere drankjes. Een simpele waterkoker die doet wat hij moet doen voor een leuke prijs! 

Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 – Waterkoker

Met een inhoud van 1,7 liter is deze waterkoker geschikt voor het hele gezin. Geniet ’s ochtends vroeg snel en gemakkelijk van jouw favoriete drankje. De Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 – Waterkoker is duurzaam ontworpen met 100% bio-based plastic en energiezuinige functies voor een kleine stap naar een groenere toekomst. De waterkoker is onderdeel van de serie Philips Conscious Collection. Duurzaam ontworpen met 100% biobased plastic om de CO2-voetafdruk met 25% te verlagen. 

 

 

 

Waterkoker van Philips kopen

Twijfel je nog welke waterkoker je nodig hebt? Kijk dan vooral naar de eisen waar je waterkoker aan moet voldoen. Wil je een waterkoker met temperatuurregeling? Of kies je liever een waterkoker die een specifieke kleur heeft, zodat het matcht bij je andere keukenitems? Philips waterkokers hebben in het algemeen een neutrale kleur, zoals zwart of wit. Philips waterkokers staan erom bekend dat ze betrouwbaar zijn. Je kunt dus wel stellen dat je altijd goed zit als je kiest voor een Philips waterkoker.

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2022 Welke waterkoker kopen

Verkrijgbaar bij

bol.com (€32,99)
blokker.nl (€34,99)
expert.nl (€35,95)
coolblue.nl (€34,99)
bcc.nl (€32,99)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€89,00)
expert.nl (€85,95)
coolblue.nl (€79,99)
bcc.nl (€79,99)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€27,95)
blokker.nl (€39,30)
coolblue.nl (€29,99)
expert.nl (€27,95)
bcc.nl (€29,59)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€52,95)
blokker.nl (€52,95)
coolblue.nl (€52,95)
expert.nl (€52,95)
bcc.nl (€52,95)