Russell Hobbs waterkokers

Het Britse merk Russell Hobbs heeft waterkokers die aansluiten op de behoefte van iedereen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een glazen variant, een retrovariant, een ketelvariant en nog veel meer. Wij vertellen je meer over dit waterkokermerk. 
Russell Hobbs waterkokers

5x de beste Russell Hobbs waterkokers van 2023

Russell Hobbs Glass

De Glass waterkoker van Russell Hobbs heeft overal aan gedacht: je kunt één kop water zetten of de hele waterkoker vullen met 1,7 liter water. De waterkoker is stijlvol door de glazen behuizing en de roestvrijstalen accenten waardoor hij op ieder keukenblad mooi staat. Een leuk detail: de waterkoker licht blauw op wanneer het water wordt verwarmd, daardoor zie je het water echt aan de kook komen!

Russell Hobbs Buckingham Waterkoker

Zoek je een stille waterkoker? Dan is de Buckingham de waterkoker voor jou! Hij is niet alleen stil maar hij is ook nog een snel. Hij heeft een quiet-boil technologie en is hierdoor 75% stiller dan andere waterkokers. Handig als je voor jezelf een kopje thee wil zetten maar niet het hele huis wil wakker maken.

Russell Hobbs Colours Plus+ Mini

De Colours Plus+ Mini waterkoker is niet alleen stijlvol maar hij is ook nog eens functioneel. Daarnaast neemt de waterkoker weinig ruimte in beslag en heeft hij toch veel wattage: 2400! Met 1 liter inhoud is de waterkoker klein van formaat en efficient te gebruiken. Je kunt in de waterkoker snelkookzones aanhouden, of je vult hem tot maximaal 1 liter voor een pot thee.

Russell Hobbs Retro

De retrolijn van Russel Hobbs is een lijn die heel chique op je keukenblad staat. De producten zijn uitgerust met de modernste technische snufjes en een smaakvolle uitstraling. De waterkoker heeft een snelkookfunctie waarmee je in 55 seconden één kop thee zet. 

Russell Hobbs 21885-70 Legacy Extra Stil

Het vintage uiterlijk van de Legacy waterkoker is geïnspireerd op de eerste automatische waterkoker. De waterkoker heeft quiet-boil technologie en daardoor is deze waterkoker een stuk stiller dan andere waterkokes. Door de elegante rode kleur staat hij ook nog eens mooi op je keukenblad! 

Russell Hobbs waterkoker kopen

Met een Russell Hobbs waterkoker zit je altijd goed. Op basis van je behoeften vind je de meest ideale waterkoker. Ze hebben bijvoorbeeld een retro collectie met apparaten die een eyecatcher op je aanrecht zijn. Ook zijn de producten te verkrijgen in leuke kleuren die aansluiten op jouw interieur. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een simpele waterkoker, bijvoorbeeld van glas of van RVS.  De waterkokers van Russell Hobbs zijn vaak onderdeel van een productlijn waardoor je één stijl kunt aanhouden in je keuken. Hoe leuk ziet dat er uit? De waterkokers van Russell Hobbs zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën, dit loopt uiteen van 45 euro tot 70 euro. Op basis van de eisen waar de waterkoker aan moet voldoen, kun je ook filteren op de prijs. De meeste waterkokers hebben vaak een inhoud rond de 1,7 liter, zijn 360 graden draaibaar en hebben 2.000 watt, waardoor water snel kookt. 

Over Russell Hobbs

Russell Hobbs heeft een wijde selectie aan waterkokers waardoor er altijd wel een waterkoker bij zit die aansluit op jouw wensen. Dit merk heeft verschillende innovaties op haar naam staan, zoals de eerste snoerloze waterkoker, de eerste 360 graden basis, de eerste snelkokende waterkoker. Non-stop probeert dit merk te innoveren en in te spelen op de behoeften van hun klanten.

Russell Hobbs waterkoker schoonmaken

Maak je Russell Hobbs waterkoker schoon met een zacht doekje en warm water. Vergeet hem ook niet regelmatig te ontkalken, dan zullen er geen vlokken kalk in je water drijven.

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2023 Welke waterkoker kopen

Verkrijgbaar bij

bol.com (€54,95)
blokker.nl (€65,06)
coolblue.nl (€58,99)
expert.nl (€67,95)
bcc.nl (€58,99)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€43,43)
blokker.nl (€43,43)
coolblue.nl (€46,99)
bcc.nl (€46,99)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€59,95)
blokker.nl (€61,95)
expert.nl (€59,95)
coolblue.nl (€59,99)
bcc.nl (€61,89)