Sage waterkokers

Sage heeft allerlei waterkokers in hun assortiment die bij iedereen passen. Van kleine compacte waterkokers tot waterkokers met een handige thee infuser. Ook staat een Sage waterkoker heel mooi in je keuken. Wij zetten alle Sage waterkokers op een rij voor je.
Sage waterkokers

Soorten Sage waterkokers

1. The Tea maker

The Tea Maker is een ideale waterkoker voor iedere theedrinker. Je thee wordt op de juiste temperatuur gezet en je kunt hem zelfs programmeren zodat het water gekookt is  als je wakker wordt. Deze waterkoker is voorzien van vijf programma’s die je kunt instellen van tevoren, handig! Ook zit er een theefilter in waardoor de thee meteen in de waterkoker gemaakt wordt. De waterkoker heeft een inhoud van 1,5 liter en is gemaakt van glas, hierdoor staat hij chic op je aanrecht.

2. The Tea Maker Compact

The Tea Maker heeft een kleinere variant, ideaal voor kleinere huishoudens. Met deze waterkoker kun je precies hetzelfde als de grotere variant, alleen heb je minder inhoud. Met een inhoud van 1 liter  je een paar koppen thee zetten.

3. The Smart Kettle

The Smart Kettle is een stijlvolle waterkoker gemaakt van RVS met een inhoud van 1,7 liter. Met vijf verschillende instellingen kies je altijd de juiste temperatuur voor de thee (of de koffie/chocolademelk) waar je trek in hebt. Ook kun  je de waterkoker voorprogrammeren – handig om je theetijden in te plannen! De waterkoker houdt het water zo’n 20 minuten warm zodra het op temperatuur is. Zo kun je handig bijschenken als je trek hebt in meer thee.

4. The Crystal Clear

The Crystal Clear is een plaatje op je aanrecht. Hij doet precies wat hij moet doen: water koken. Met de glazen theepot staat deze waterkoker op je aanrecht te stralen. De waterkoker heeft een ‘Soft Top’ deksel, wat inhoudt dat water niet opspat als je het deksel opent. De waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter.

5. The Compact Kettle Pure

The Compact Kettle Pure is een kleine glazen waterkoker die in ieder kleiner huishouden past. Met een inhoud van 1 liter kun je een paar koppen thee maken, wat de waterkoker ideaal maakt voor kleine huishoudens. Deze waterkoker doet precies wat hij moet doen: water koken. De waterkoker is gemaakt van Duraglass, een vlekbestendig en duurzaam type glas.

6. The Sage Smart Tea Infuser

Deze waterkoker is voor alle liefhebbers van thee. De waterkoker bevat diverse programma’s die je kunt instellen om jouw ideale thee te maken, ook kun je hem instellen dat hij water verwarmt op de momenten dat jij graag thee wil drinken. Je kunt de juiste temperatuur en timer instellen, zodat je thee precies wordt zoals jij hem graag drinkt . Met een inhoud van 1,7 liter heb je genoeg inhoud voor meerdere koppen thee.

7. The Sage Smart Tea Infuser Compact

Ben je fan van The Sage Smart Tea Infuser maar heb je weinig ruimte? Dan is de compacte variant wat voor jou. Met 1 liter inhoud is deze waterkoker precies goed voor kleinere huishoudens. Hij heeft dezelfde voordelen als zijn grote broertje: je kunt de waterkoker programmeren en op diverse temperaturen instellen, alleen neemt hij minder ruimte in beslag.

8. The Soft Top Luxe

Als je op zoek bent naar een stille waterkoker dan is The Soft Top Luxe wellicht wat voor jou. Hij maakt maximaal 64 decibel aan geluid. Daarnaast voorkomt deze waterkoker opspattend water en is hij hierdoor veilig in gebruik. Met een inhoud van 1,7 liter zet je een paar koppen thee.  De waterkoker is beschikbaar in meerdere kleuren, waardoor het apparaat in ieder huishouden mooi staat.

Sage waterkoker kopen

Je kunt wel stellen dat Sage voor ieder huishouden een waterkoker heeft ontworpen en dat het lastig is om een goede te vinden. Zoek je een specifieke waterkoker om thee te maken? Wellicht is the Smart Tea Infuser of the Tea Maker wat voor jou. De handige programma’s zorgen ervoor dat je thee precies wordt zoals je hem graag drinkt. Ook verkoopt Sage veel waterkokers die precies doen wat ze moeten doen, zonder teveel poespas. Als je een simpele waterkoker zoekt die er toch chic uitziet, dan heeft Sage veel mooie waterkokers die wellicht wat voor jou zijn.

Verschil Sage en Solis

Het merk Sage heeft veel producten die lijken op de producten die het merk Solis aanbiedt, met name op het gebied van koffie. De waterkokers hebben weinig overeenkomsten, maar we leggen toch uit hoe het komt dat Sage en Solis zo op elkaar lijken.  Beide merken behoren tot de Breville Group, een Australisch merk. Sage is een stuk jonger dan het merk Solis. Ze maken hun producten in dezelfde fabriek, maar voeren ieder los marketing en daarom zien hun websites er toch anders uit. 

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2022 Welke waterkoker kopen

Verkrijgbaar bij

bol.com
expert.nl (€135,00)
coolblue.nl (€146,99)
bcc.nl (€135,00)