Tefal waterkokers

Ben je op zoek naar een Tefal waterkoker? Dat is een goed idee. Tefal is een betrouwbaar merk voor je waterkoker. Ze hebben exemplaren in allerlei kleuren, maten en prijscategorieën. Wij zetten de fijnste Tefal waterkokers voor je op een rij. Een waterkoker is onmisbaar in je keuken. Of je nu water wil koken voor thee, koffie, soep of chocolademelk. Een waterkoker van Tefal is een goede en veilige koop! De prijs-kwaliteitverhouding is goed: de waterkokers van Tefal zijn goed betaalbaar en de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt is goed.
Tefal waterkokers

De beste Tefal waterkoker

Op zoek naar een fijne waterkoker van Tefal? Wij zetten de beste Tefal waterkokers voor je op een rij. De prijzen zijn altijd up to date. 

1. Tefal Safe to Touch KO3718

Deze waterkoker is extra veilig, omdat de buitenkant niet warm wordt en je de waterkoker dus gewoon aan kunt raken. Super veilig dus, zeker als je kinderen hebt. De Safe to Touch waterkoker heeft een dubbele isolatielaag en heeft een inhoud van 1,5 liter. De waterkoker houdt je dranken warm tot 30 minuten en heeft een waterindicator.   

2. Tefal Includeo KI5338

Op zoek naar een kleine waterkoker? Dan is deze van Tefal misschien het overwegen waard. De waterkoker heeft een capaciteit van 1 liter en aan weerszijden van het apparaat een grote waterniveau-indicator met duidelijke maataanduiding, zodat het waterniveau voor iedereen eenvoudig af te lezen is. De 360° draaibare voet zorgt ervoor dat de waterkoker stevig op zijn plaats blijft staan.

 

 

 

3. Tefal Subito KI270D

Deze compacte roestvrijstalen waterkoker van Tefal heeft een inhoud van 1,7 liter. Het mooie stijlvolle design past perfect bij elke keuken. De waterkoker is uitgevoerd met een afgeschermd verwarmingselement waardoor het water snel heet wordt en het schoonmaken meer dan eenvoudig is. Het antikalkfilter, het zichtbare waterniveau en de automatische aan/uit-schakelaar met controlelampje maken deze Tefal waterkoker helemaal compleet!

4. Tefal Express KO2998

Deze Tefal waterkoker heeft een inhoud van 1,5 liter en is voorzien van een kopjesaanduiding, zodat je precies genoeg water voor 1 kopje kan zetten. Handig! Het verwijderbare filter zorgt ervoor dat je waterkoker optimaal blijft werken. De 360° voet zorgt voor extra gebruiksgemak.

 

 

 

5. Tefal Sense Waterkoker 1,5L 1800W

Een parel voor in elke keuken! Deze waterkoker met een inhoud van 1,5 liter heeft alles wat je nodig hebt. Een waterkoker met 5 temperatuurinstellingen en een uniek design. De waterkoker heeft vijf temperatuurinstellingen variërend van 40 °C tot 100 °C. De dubbelwandige waterkoker houdt de warmte vast aan de binnenkant, waardoor de buitenkant koel blijft. Ook heeft de waterkoker een warmhoudfunctie van 30 minuten, automatische dekselopening voor het eenvoudig vullen, een 360 ° draaibare voet en een automatische uitschakeling.

 

 

 

Goedkope Tefal waterkoker

Het fijne aan Tefal is dat de waterkokers erg betaalbaar zijn en lang meegaan. De goedkoopste waterkoker van Tefal is de Tefal Subito Select. Een roestvrijstalen waterkoker met een inhoud van 1 liter. Met een inhoud van 1 liter zet je met deze Tefal waterkoker snel een kopje thee of koffie voor het hele gezin. Handig!

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2022 Welke waterkoker kopen

Verkrijgbaar bij

bol.com
blokker.nl (€64,38)
expert.nl (€36,95)
coolblue.nl (€42,99)

Verkrijgbaar bij

blokker.nl (€56,99)
expert.nl (€52,95)
bol.com (€52,49)
bcc.nl (€53,95)